top of page

PERMANENTE MAKE-UP:
ENKEL VOORDELEN

PERMANENTE MAKE-UP KENT ALSMAAR MEER SUCCES

EN DAT IS NIET ZO VERWONDERLIJK

's Morgens voor u naar uw werk gaat of in de avond als u wilt uitgaan, heeft u niet altijd de tijd om zich helemaal op te maken.

Permanente make-up is dan dé oplossing. Maar ook voor mensen die bijvoorbeeld veel zwemmen of naar de sauna gaan, is permanente make-up ideaal. U blijft er op elk moment en in elke omstandigheid goed uitzien.

Voor dames met allergieën is dit eveneens de ideale oplossing. Er bestaan enorm veel tinten zodat deze kunnen worden gekozen in functie van uw huidtype en uw beharing. Zo krijgt u een zeer natuurlijk resultaat.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

Bij het bekijken van het gezicht kijkt men meestal naar de ogen. Maar permanente make-up wordt niet alleen toegepast op de ooglijnen, wimpers of wenkbrauwen.

Ook de lippen kunnen worden geaccentueerd of gecorrigeerd. Naast bijvoorbeeld een permanente ontharing van de bovenlip, kunt u kiezen voor permanente make-up om de lippen te vormen. De permanente make-up heeft een blijvend effect van drie tot vijf jaar. Zo bent u voor een aantal jaren zeker van een mooie make-up.

U WILT MEER WETEN OVER PERMANENTE MAKE-UP EN DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN?

Maak vandaag nog een afspraak met ons schoonheidssalon.

SR BEAUTY PERMANENTE MAKE-UP PRIJZEN

Eyeliner

165,00 €

Onderlijn

165,00 €

Correcties Ogen

75-160 €

Powderbrows

350,00 €

Wenkbrauwen (Half)

180,00 €

Correcties Wenkbrauwen

80-180 €

Permanente Make-Up Lippen (lip pigmentatie)

350,00 €

PROMOTIES

Ogen boven en onder nu 275 € - normaal 330 €

bottom of page